Med EasyPlan får jeg betalt for jobben jeg gjør!

Etter å tidligere ha brukt blyant og A4 ark som hjelpemidler er Trond Haugen klar på at det er snakk om en ny hverdag etter at han byttet over til EasyPlan. 

Trond har brøytet i 8 år, og har vært leder i Haugen brøytetjenester i rundt 5 år. Han forteller at han trives med å arbeide med brøyting fordi det er en viktig service for andre, og han motiveres av å levere best mulig resultat for sine kunder. Han opplever at dette blir enklere når han bruker EasyPlan. 

– Vi har sett at det blir mye enklere å holde styr på arbeidet vi har utført. Med EasyPlan blir det også vesentlig lettere for oss å dokumentere arbeidet vi har gjort, slik at vi alltid får betalt det vi skal. Det har gjort at vi alle har blitt mer effektive, spesielt de som kjører for meg. 

Trond kan fortelle at både han og de som kjører for han trente mye på å bruke EasyPlan før sesongen, noe som gjorde at det var godt forberedt på å ta verktøyet i bruk da sesongen startet. 

– Vi er veldig glade for at vi satt oss godt inn i verktøyet. Det vil jeg råde eventuelt nye som skal ta i bruk EasyPlan å gjøre, slik at man er klare før sesongen. I vinter har vi hatt veldig mye å gjøre, men EasyPlan har vært med på å gi oss en mer effektiv og enkel hverdag gjennom denne brøytesesongen. Vi er ikke i tvil om at vi kommer til å fornye våre lisenser!