Kommer utvilsomt til å fornye lisensen neste sesong!

Lars Blakstad er gardbruker på Nes, og har siden 2017 tatt på seg brøytejobber på vinterstid. Siden Lars startet med brøyting har han vært innom flere ulike systemer for å holde styr på arbeidet – alt fra andre digitale plattformer til gode gamle penn og papir. 

Lars forteller at han nå snart er ferdig med 2. sesongen der han har benyttet EasyPlan, og han er ikke i tvil om at han vil fornye lisensen sin neste sesong. 

– Alle andre verktøy jeg har brukt har jeg byttet ut etter én sesong, men med EasyPlan har jeg funnet et verktøy som jeg er komfortabel med, og som har de funksjonene jeg trenger. Jeg kan si uten noen form for tvil at EasyPlan har hjulpet med å gjøre hverdagen som brøyter vesentlig enklere! 

Lars forteller videre at EasyPlan har hjulpet han med både planlegging, fakturering og ikke minst dokumentering av utført arbeid. 

– Det hender en sjelden gang at jeg og kunder er uenige om hvorvidt avtalt arbeid er utført eller ikke, og da er det svært behagelig for meg å kunne bruke EasyPlan for å dokumentere at arbeidet er utført. Med EasyPlan har du rett og slett fasit i hånda!

Når man bruker et digitalt verktøy for å dokumentere brøytejobber er man avhengig av at alt funker som det skal. Lars er tydelig på at dette er viktig, og meddeler at han har god erfaring med EasyPlan. 

– EasyPlan fungerer godt, og hvis det skulle være noe jeg lurer på eller noe som ikke fungerer så har EasyPlan svært god kundesupport. Når jeg har tatt kontakt så har jeg fått rask og riktig hjelp – og det er svært viktig!